Kā Strādā Bankas

Interesantākais  ir tas, ka bankas funkcionē mūsu uzticību dēļ. Mēs bankā noguldām savu naudu, lai būtu drošībā, un tad bankas pagriežas un dot to kādam citam, lai nopelnītu naudu sev. Bankas var juridiski attiecināt ievērojami vairāk kredītu nekā tām ir naudasTomēr lielākā daļa no mums ir pilnīga uzticīgi ka bankas spēj aizsargāt mūsu naudu un atdod to mums, kad mēs to prasām.

Kāpēc mēs jūtamies labāk par mūsu naudu bankā, nekā ja mēs to turam zem matrača? Vai tas ir vienkārši tāpēc, ka viņi pievērš uzmanību mūsu kontiem? Vai varbūt tas ir tāpēc, ka mēs zinām, ka ja nauda būtu mūsu kabatās mēs naudu iztērētuVai, tās ir vienkārši ērtības, ko piedāvā iespēja rakstīt čekus un izmantot debetkartes, nevis naudu? Jebkurš no šiem variantiem un visi kopā no tiem var dot atbildi, it īpaši ar elektronisko banku šodien. Tagad mums nav pat ar roku jāraksta tas čeks.  varam pavilkt debetkarti vai noklikšķināt uz pogas samaksāt bankas tīmekļa vietnē.