10 finanšu pamacības

Cinema concept of vintage film reel with popcorn on wooden surface

Lielākā daļa cilvēku aiziet uz kinoteātri, lai izbēgtu no visa, bet jajūs skatieties uzmanīgi, jūs varēsiet atrast īstās dzīves mācībustundas par uzņēmuma finansēm, uz lielā ekrāna. Ja esat noguris,uzsverot savu bankas kontu, mēģiniet šos 10 patīkamāku veidu, laiabsorbētu kādu patiešām labu naudu mācībām, vienkāršs veids.

līgavas māsas

Kristīņu Wiig ir īpaša bet draugs, kam tērēt vairāk naudas, nekāviņa būtu līgavas māsa, viņas labākā drauga kāzās. Sievietēm ļotipatīk grupa šajā filmā ir reālistiska šķērsgriezumu, tavi draugi, visi ardažādām finanšu mērķus un vajadzības.

Mācība: atklāti par to, ko varat veltīt extras, kad ej ārā ar draugiem,un vienoties par cenu diapazona pirmo reizi pirms rēķins navapmaksāts.

Ziemassvētku dziesmas

Neatkarīgi no , kuru filmu versijas vēlaties, stāsts ir tas pats:Ebenezers Skrūdžs vākša savu naudu un ir vispārēji ienīda viņakaimiņi un darba kolēģi. Kad viņš iemācās dot savu naudu, laipalīdzētu citiem, viņš beidzot atrod laimi.

Mācība: taupīt naudu, ir svarīgi, bet tas nav viss. Atbrīvojiet vietu,jūsu finanšu plāns, atdot citiem, un jums būs priekšrocības.

atzīšanās Shopaholic

Šajā romantiskajā komēdijā, rakstnieks Bekija Blūmvuda zemesdarbu finanšu konsultāciju speciālists , taču klusībā māsas arkādu vilšanos ar pārdozēšanu par iepirkšanos. Augošās kredītkaršuparādiem draud izpostīt viņas karjeru kopā ar viņas kredīta score,līdz viņa sāk ņemt vērā viņas padomu.

Mācība: esiet uzmanīgi ar kredītkartēm, sevišķi, ja esat tikai iesācējs.Iepirkšanās drudzī varat ātri skriet, bet parāds var būt nāvējošs jūsufinansiālā labklājība.

panākumus biznesā bez Really Mēģina

Šī muzikālā no window-washer nieka 1960 s monētas uz virzītiesaugšup pa karjeras kāpnēm. Ar biznesa rokasgrāmatu, viņš nopelnavairākus paaugstinājumus bet, ja viņš ir gājis tik tālu padomugrāmatā, kas ļauj viņam izmantot savu prātu, lai glābtu uzņēmumu.

Mācība: iedomājieties sevi tur ārā pakāpties pa karjeras kāpnēm, betnebaidieties radoši, ja kādu problēmu savā biznesā.

It s a Wonderful Life

Šajā Ziemassvētku klasika, everyman Džordžs Beilijs apsverpašnāvības iespēju, tāpēc viņa dzīvības apdrošināšana segs tēvočafinansiālais kļūda ģimenes biznesu. Viņa draugi aiztaupīt, glābjotviņu pateicībā par visu, ko viņš ir darījis, lai viņiem gadu gaitā.

Mācība: ja cilvēki vispirms savā biznesā, jūs varat iegūt ļoti lojāluklientu bāzi. Pārliecinieties arī, vai visām radiniekus darbā irkompetenti par saviem darbiem!

The Money Pit

Šā ekscentriķa komēdijas iezīmes Toms Hanks un Šellija Longa, pāris, kas pērk savu sapņu māju priekšpilsētā tikai, lai atklātu, katas burtiski krīt ap viņiem, viņi strādā, lai to rekonstruētu.

Mācība: vienmēr dabūt mājās inspektoram veikt detalizētu atskaiti,pirms iegādāties īpašumu, vai jūs varētu radīt pasaulē lielākoieguldījumu.

Office Space

Par kulta klasiku, tas ir lielākais filmu par darbu pierāvis pievienaldzīgo sabiedrību, kur ir liels absurds šajā hierarhijā. Kadgalvenais varonis Pēteris s draugi ir atlaisti, viņi dzima plāns, kaspiesavinās līdzekļus, lai izrēķinātos.

Mācība: ja jūs ienīstat savu darbu pietiekami pievērsties dzīvesnoziegums, pienācis laiks atrast citu karjeru. Tikai tāpēc, kasabiedrība domā, ka rakstāmgalds ir labāk, nekā strādāt ar jūsurokām, nenozīmē, ka tev ir jāklausa.

The Social Network

Šī drāma ir par Facebook un pārlūko prāvu, kurā apgalvots, kaMarks par Facebook līdzdibinātājam nozaga ideju Winklevoss nodvīņiem, kamēr Hārvarda universitātē. Lauzto uzticību un pārtrauktasattiecības turpinājās.

Mācība: ja jums ir lieliska ideja par startēšanu, pētniecību unaizsargāt intelektuālā īpašuma tiesības no sākuma, unpārliecinieties, vai esat skaidri līgumu vietā it īpaši, ja strādājat ardraugiem.

Sunshine Cleaning

Kad down-on-her-luck vientuļā māte pēkšņi vajag sūtīt dēlu uzprivātu skolu, viņa sāk savu ķīmiskās tīrīšanas biznesu. ir izteiktiunglamorous darbu tostarp bīstamo atkritumu izvešana un tīrīšananozieguma , bet smagais darbs beidzot atmaksājas.

Mācība: kļūt par savu boss ne vienmēr ir romantiska unuzņēmējdarbības veiksmes nav nācis pēkšņi. Jums ir jāpieturas pie, pat ja nav nekāda prieka, ja vēlaties būt veiksmīgs.

The nepieskaramajiem

Bēdīgi slaveno mafijas boss Als Kapone un viņa organizētāsnoziedzības bandu Čikāgas Prohibition-era uz nebēdu. Eljotu Nesuun FIB nevar apturēt un zēlusi korupcija bootlegging slepkavību, līdztie citronkūku, ne par nodokļu nemaksāšanu.

Mācība: vienmēr maksā nodokļus! Tas ir labi, lai maksimizētu savuatskaitījumi, bet IRS neatskaņo spēles, kad runa ir par revīziju cilvēkikrāpj savus nodokļus.

Ja meklējat patīkamu veidu, lai nostiprinātu finanšu mācība, ka jūsstrādājat, ievietojiet vienu no šīm lielajām filmām par patīkamututorial. Kas to lai zina? Varbūt viņi būs punktu jūs pareizajā virzienā,ka finanšu mērķi vai Jaunā gada sagaidīšanas rezolūciju tu esi metisaci uz. Un plašāku finanšu padomus, abonētu emuāra spars šodien.