Ātrie kredīti palīdzēs apmaksāt rēķinus laikā

Rēķinu samaksas pārskatus, dažreiz var būt mulsinoši. Ir kopējais maksājumu, bet ko tu īsti par? Hipotekārā kredīta maksājumu veido pamatsumma, procenti, nodokļi, apdrošināšanas un dažreiz namīpašniekiem māju īpašnieku biedrības maksājumi.

Auti kredīti 1lizings.lv no ātrajiem kredīties atšķirās! Ātro kredītu var saņemt ar  vienas  SMS palīzību.

Mēs esam arī pievienojusi dažas lielas jaunas iespējas tiem, kaspadara jūsu maksājumu, pa telefonu.

Rēķinu paziņojums

Mēs esam pārveidojuši savu norēķinu paziņojumu, kas ļauj vieglāk atrast nepieciešamo informāciju un turpināt savu dzīvi.

Informācija par aizdevumu

Pirmais, ko ievērosit par jauno pārskatu ir liels lodziņu augšējā labajā stūrī, kur var ātri ieskatīties jūsu vissvarīgākais maksājuma detaļasŠī aile ietver jūsu aizdevumu skaits un īpašuma adrese, arī svarīga informācija, piemēram, izraksta datumu, apmaksas termiņuun summu.

Atsevišķā kastē zem parāda papildu informāciju par aizdevumiemieskaitot sākotnējo aizdevuma summu un procentu likmi, ar jūsugalveno bilanci. Zinot jūsu sākotnējo aizdevuma summu un pašreizējo līdzsvaru, varat skatīt sava stāvokļa uzlabošanaiatmaksājot savu hipotēku.

Jūsu darījumu konta atlikums tiks iekļautas arī šeit. Ja redzatnegatīva bilance šajā jomā, tas nozīmē, ka tev ir iztrūkums, jopalielināsies apdrošināšanas prēmijas vai faktu, ka jūsu nodokļusdevās ar savu īpašumu vērtību.

Maksājumu vēsture

Zinot savu kredīta informācija ir viena lieta, bet nav nojucis, mēs it kā zinot šo informāciju. Mēs gribam zināt, cik tuvu esam faktiski no aizdevuma maksājumu. Un, ja jūs zināt, kur esat bijis, tas ļauj arī prognozēt, kur jūsu maksājums būs nākotnē.

Maksājumu vēsture sadaļā parāda ne tikai pēdējā, bet arī visus maksājumus esat veicis pēdējā gada laikā. Tas palīdzēs jums noteikt kopējo fondu var likt pretī pamatsumma, procenti, nodokļi un apdrošināšana.

Otrajā lapā, jūs varat redzēt visas aktivitātes, kas radās ar jūsuaizdevumu, jo jūsu pēdējais paziņojums. Tas palīdz jums saprast, jūsu maksājumus piešķir katru mēnesi.

Piemēram, tas tev palīdzēs noskaidrot, kad nodokļu un apdrošināšanas nauda netika maksāta, izmantojot jūsu darījumukontā.

Pašreizējā maksājumu sadalījums

Mēs esam visi samaksājuši savus rēķinus un tad nesapratu, kur tā nauda tiek iztērēta katru mēnesi. Ja jūs palūkojaties, par jūsu maksājumu sadalījumu, var redzēt ne tikai to, cik daudz no Jūsu hipotēkas maksājums būs pamatsumma un procenti, bet arī to, kojūs maksātu katru mēnesi par hipotēkas apdrošināšanuapdrošināšanas un nekustamā īpašuma nodokli māju īpašniekiem.

Šajā sadaļā norāda arī jebkuru darījumu pilngadīgi vai trūkums un jebkāda avansa maksājumus, kas izmaksāti var jūsu vārdā.

Svarīgi paziņojumi

Ja mēs esam kaut ko mums vajag, lai pārliecinātos, ka jūs redzat, kašajā sadaļā būs augšpusē jūsu paziņojumu. Iespējams, redzēsit paziņojumu, ka jūsu māju īpašnieku apdrošināšanas būtība ir atjaunot vai ziņu par iespēju parakstīt elektronisko maksājumuiespējas.

Uzlabota tālruņa Maksājumu pieredze

Ja vēlaties veikt maksājumus pa telefonu, mēs esam veikuši dažusuzlabojumus mūsu interaktīvās balssatbildes sistēma, lai labākkalpot jums. Esat vienmēr spējis padarīt jūsu maksājumu aicinot ātri un vienkārši un nodrošina mūs ar pamatinformāciju,piemēram, jūsu aizdevumu un bankas konta numurs, reģistrācijasnumurs.

Bet tagad, ja jums  jūsu aizdevumu, klientam būs arī tagad varētu veikt maksājumus, izmantojot automatizētas sistēmas,kas ļauj ietaupīt vērtīgo laiku.

Papildus ļaujot veikt maksājumus caur mūsu interaktīvās balss atbildes sistēma, mēs esam pievienojuši arī pasta indeksu verifikācijas uzvednē, lai iegūtu papildu drošības līmeni, lai aizsargātu jūsu personisko informāciju, saglabājot vienmērīgumaksājumu pieredzi.

Par mūsu jauno rēķinu un maksājumu izmaiņas. Ja jums rodas papildu jautājumi, lūdzu, paziņojiet mums, un mēs jūs saņemsit atbildes. Vai arī vēršaties https://1lizings.lv/ un viņi mēginās Jums palīdzēt.